Naša kompanija

O nama

Mi smo kompanija koja proizvodi različite vrste pločastih izmenjivača toplote. Rastavljivi  izmenjivači toplote se proizvode sa snagama do 20 MW, a pločasto dobošasti izmenjivači toplote sa snagama do 100 MW. Najnoviji dodatak našem proizvodnom pogonu su kompablok izmenjivači toplote.

Savremena proizvodnja sa strogo definisanim tehnološkim procesom, korišćenje najkvalitetnijih materijala, konstantan razvoj i rigorozne kontrole završne obrade…Sve ovo je doprinelo da Euro heat postane vođa u proizvodnji pločastih izmenjivača toplote u jugoistočnoj Evropi.

Rešenja za grejanje

Naši proizvodi

Različite branše

Industrije

Hemijska

U hemijskoj industriji, različiti fluidi se moraju zagrevati ili hladiti u zavisnosti od procesa u kome se sami fluidi koriste.

Daljinsko grejanje i prizvodnja energije

Izmenjivači toplote igraju veoma važnu ulogu u sistemima grejanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC), doprinoseći efikasnoj upotrebi energije i očuvanju energije.

Nafta i gas

Pločasto dobošasti izmenjivači toplote su inovativno i kompaktno rešenje u oblasti nafte i gasa.

Rashladna

Ova grana industrije je dobila na značaju zbog posledica globalnog zagrevanja.

Najnovije vesti

Blog

Euroheat na PRC Europe 2024

Velika je čast učestvovati na ovom događaju! Odlična prilika za uspostavljanje poslovnih veza na visokom nivou i susrete sa poslovnim...

Euro Heat na Achema 2024

Drago nam je što možemo najaviti da ćemo po prvi put učestvovati kao izlagači na Achema 2024. Ovaj vodeći svetski...

Poseta sajmu Schweissen & Schneiden

Uzbuđeni smo poseti sajmu Schweissen & Schneiden u Esenu, Nemačka od 11. – 15. septembra. Ovo je jedan od najvećih...

Uskoro ►Novi patentirani zavareni izmenjivač toplote!

Potpuno novi tip zavarenog izmenjivača toplote je trenutno u procesu patentiranja. Još uvek ne možemo mnogo da otkrijemo, ali evo...

Dokumentacija

Sertifikati

Zahtev za
ponudu

Ako vam je potreban izmenjivač toplote, a niste sigurni koji model vam najviše odgovara, popunite formular i naš tim će vas kontaktirati.