Firma

O nama

Mi smo kompanija koja proizvodi različite vrste pločastih izmenjivača toplote.

Mi smo kompanija koja proizvodi različite vrste pločastih izmenjivača toplote. Rastavljivi  izmenjivači toplote se proizvode sa snagama do 20 MW, a pločasto dobošasti izmenjivači toplote sa snagama do 100 MW. Najnoviji dodatak našem proizvodnom pogonu su kompablok izmenjivači toplote.

Savremena proizvodnja sa strogo definisanim tehnološkim procesom, korišćenje najkvalitetnijih materijala, konstantan razvoj i rigorozne kontrole završne obrade…Sve ovo je doprinelo da Euro heat postane vođa u proizvodnji pločastih izmenjivača toplote u jugoistočnoj Evropi.

Do danas je instalirano više od 50.000 naših izmenjivača toplote koji rade širom sveta. Pružamo pomoć i podršku našim klijentima u najkraćem mogućem roku u raznim oblastima primene: grejanja, klimatizacije i hlađenja, rashladne tehnike, nafte i gasa…Još jedna prednost naše kompanije je kratko vreme isporuke.

Istorija

Kompanija je osnovana 1995. godine u Kragujevcu. Počeli smo u maloj kućnoj garaži sa našim prvim rastavljivim izmenjivačem toplote tipa J 100.

Stalno ulaganje u unapređenje kvaliteta proizvoda, obuke naših tadašnjih zaposlenih, profesionalizam u odnosu sa kupcima doveli su do proširenja poslovanja. Kvalitet i posvećenost radu prepoznala je i Evropska banka za razvoj, koja je finansirala dalji razvoj naših proizvoda.

Danas je Euro heat razvio veliku proizvodnju raznih vrsta pločastih izmenjivača toplote. Proizvodnja se odvija u modernom proizvodnom pogonu od 1500 m2. Ima 25 zaposlenih čije se dalje obrazovanje smatra veoma važnim resursom kompanije. Razvijamo nove tipove unutršnjih ploče prema zahtevima kupaca, a takođe i sopstvene alate za štancovanje i sečenje.

Izvoz naših proizvoda raste iz godine u godinu. Trenutno 70% naših proizvoda izvozimo u zemlje Evropske unije, Rusiju, Grčku i zemlje bivše Jugoslavije. Danas su naši proizvodi našli put čak do Koreje i SAD.

Danas je EURO HEAT razvio veliku proizvodnju raznih vrsta pločastih izmenjivača toplote. Proizvodnja se odvija u modernom proizvodnom pogonu od 1500 m2. Ima 25 zaposlenih čije se dalje obrazovanje smatra veoma važnim resursom kompanije. Razvijamo nove ploče prema zahtevima kupaca, a takođe razvijamo i proizvodimo sopstvene alate za štancanje i sečenje.

Izvoz naših proizvoda raste iz godine u godinu i trenutno 70% naše proizvodnje izvozimo u zemlje Evropske unije, Rusiju, Grčku i zemlje bivše Jugoslavije. Danas su naši proizvodi našli put čak do Koreje i SAD.